"واکنش دستی" در گوگل وبمستر چیست؟

ساخت وبلاگ

توضيحات در ارتباط با هر بخش وبمسترتولز، هرچقدر آسان و كاربردي اما به همان ميزان ممكن است كمي پيچيده باشد چراكه هر چند وقت يك بار، گوگل ابزار جديدي را به اين قسمت اضافه مي كند. طوري كه كاربر فكر مي كند حتما چنين چيزي را نياز داشته و مي بايست از مدت ها پيش اين ابزار خاص به زيرمنوهاي يكي از قسمت هاي وبمسترتولز اضافه مي گشت.

اما اين بار تقريبا وبمسترتولز سر ناسازگاري عجيب و شگفت انگيزي با وبمستران برداشته است: واكنش يا جريمه دستي!

به توضيحاتي در اين مورد توجه كنيد. اينكه مديران بخش مبارزه با اسپم گوگل چه مي كنند و وبمستران بايد چه كنند تا با واكنش دستي گوگل مواجه نشوند!

ولي پيش از اين موضوع به مطلبي ديگر اشاره مي كنيم تا بدانيد واكنش دستي چيست و در كجا از آن استفاده مي شود!

اطلاعات ما برگرفته از توضيحات بخش Support گوگل و مقالۀ Image Mismatch مي‏باشد.

Image Mismatch (عدم همخواني يا تطابق تصوير):

اگر اين پيام را در صفحۀ واكنش دستي مي‏بينيد، بدين معناست كه برخي از تصاوير سايت شما ممكن است به صورت متفاوتي در صفحات نتايج جستجوي گوگل با زمانيكه در سايت خودتان نمايش داده مي شوند وجود داشته باشد.

در نتيجه، گوگل يك واكنش دستي را در بخش هاي اين چنيني سايتتان ثبت كرده است كه باعث مي شود بدانيد كه تصاويرتان چگونه در گوگل نمايش داده شده اند. اطلاعات مربوط به اين اتفاق به صورت كامل در ليستي زير تطابقات وسيع سايت (site-wide matches) آورده شده اند. همچنين اتفاقاتي نظير اين اگر تنها در بخشي از سايت رخ داده باشد مي توانيد اطلاعات مربوط به آن را نيز به صورت ليست شده و تحت نام تطابقات كوچك (partial matches) مشاهده نماييد.

پيشنهادهايي براي بهتر شدن

  1. مطمئن شويد كه سايتتان دقيقا همانطور تصاوير را به كاربران نمايش مي دهد كه در بخش نتايج جستجوي گوگل! اين مساله ممكن است به خاطر پلاگين هاي anti-hotlinking باشد. شايد بد نباشد كه نگاهي به كدهاي موجود در سرور سايتتان بيندازيد.
  2. زمانيكه از نمايش دقيق آنچه كه در سايتتان وجود دارد با آنچه كه در نتايج جستجوي گوگل مي بينيد اطمينان پيدا كرديد،درخواست بازبيني سايتتان را ثبت كنيد.

زمانيكه اقدامات ثبتي و درخواست تجديد نظر را انجام داديد، گوش به زنگ و منتظر يك پيام در اكانت وبمسترتولز خود باشيد. ما پس از بازبيني سايت، شما را در جريان خواهيم گذاشت. در صورتيكه محرز گردد كه بر اساس راهنمايي هاي انجام شده، ديگر مواردي را نقض نمي كنيد، واكنش دستي را منتفي خواهيم كرد.

و اما واكنش دستي كجاست و چه مي كند؟

درحاليكه گوگل مشغول اقدامات لازم بر روي الگوريتم هايش جهت ارزيابي و بهبود مداوم كيفيت جستجو است، ما هم بخشي را با عنوان واكنش دستي كه از تكنولوژي ضد اسپمينگ استفاده مي كند بر روي سايت ها آورده ايم. اين بدين معناست كه بخش واكنش دستي بر خلاف بخش هاي ديگر گوگل كه ربات ها بسيار فعالند، در اينجا نيروي انساني و كارمندان بخش مبارزه با اسپم كار و اين بخش را كنترل مي كنند. صفحۀ واكنش هاي دستي اقداماتي از اين دست را بر عهده دارد (و البته اقدامات امنيتي ديگر) و به قسمت هايي كه از نظر گوگل دچار مساله هستند لينكهايي جهت بررسي و رفع مساله توسط ادمين سايت مي دهند. (اگر رنكينگ سايت شما تحت تاثير فشارهاي بخش واكنش دستي قرار گرفت، ما اين موضوع را در مركز پيام خودتان در وبمسترتولز اعلام خواهيم كرد)

واكنش-دستي-در-گوگل-وبمستر-چيست؟

اگر سايت شما در نتايج جستجو ديده نمي شود، يا آنطور كه پيشتر اجرا مي شد، اكنون نمي شود، پيشنهاد مي كنيم سري به صفحۀ واكنش دستي خود بزنيد تا به نشاني هاي مشكل دار برسيد و در جهت رفعشان اقدام كنيد.

زمانيكه شما از عملكرد سايتتان در قبال راهنمايي هاي ما مطمئن شديد، مي توانيد درخواست يك بازبيني از سايتتان را به صورت مستقيم از صفحه واكنش دستي تان ثبت نماييد. دنياي وب يك دنياي اكوسيستمي است كه هر لحظه در حال تغيير است؛ و عملكرد سايت شما هم به عنوان جزيي از دنياي وب در جستجو، تقريبا به طور قطع در گذر زمان در حال نوسان است. بر اين اساس حتا اگر درخواست تجديد نظر شما موفقيت آميز باشد، رنك سايت شما ممكن است به پايينتر (يا بالاتر) از چيزي كه قبلا بود برسد.

مروري بر صفحه واكنش دستي

1. در داشبورد وبمسترتولز، روي Search Traffic كليك كنيد.

2. بر روي Manual Actions كليك كنيد.

3. واكنش هاي دستي ليست شده را در اين بخش مرور كنيد. هنگامي كه مشكلات ليست شده را رفع كرديد و اطمينان حاصل نموديد كه سايتتان از راهنماي وبمستر (Webmaster Guidlines) پيروي مي كند، بر روي Request a review كليك كنيد تا از گوگل درخواست تجديدنظر سايت شما را ثبت نماييد.

دو بخش مهم در صفحه واكنش دستي وجود دارد:

  • بخش Site-wide matches كه اقدامات موثر يك سايت را ليست مي كند.
  • بخش Partial matches كه وظيفۀ بررسي يك URL خاص يا يك بخشي از سايت را دارد. اين موضوع براي صفحاتي از يك سايت مشهور غير معمول نيست كه حداقل چند واكنش دستي دريافت كرده باشد. به خصوص اگر آن سايت مربوط به پلتفرمي براي سرويس دهي به كاربران يا مشاغل در زمينۀ اشتراك گذاري و خلق آثار باشد.

هر بخش شامل اطلاعات زير مي شود:

Reason: دليل هر خطا و اقدامي كه گوگل كشف مي كند.

Affect: قسمتي از سايت را نشان مي دهد كه واكنش دستي را حساس و جلب توجه كرده است. اگر يك واكنش دستي بيش از 1000 آدرس را زير ذره بين بگيرد، تنها 1000 نشاني اول نمايش داده مي شوند.

در مورد گوگل و اسپم

الگوريتم گوگل بسيار خوب در تشخيص اسپم ها عمل مي كند و در بيشتر موارد، به صورت اتوماتيك آن را كشف و از نتايج جستجو حذف مي كند. به هر حال جهت حفاظت از ايندكس ها، گوگل اراده اي قوي در اين موضوع دارد و به همين خاطر بخش واكنش دستي را جهت حذف اسپم و اسپمينگ از نتايج جستجويش ايجاد نمود.

آموزش بهینه سازی سایت...
ما را در سایت آموزش بهینه سازی سایت دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : زهرا مرزبان seokhane بازدید : 180 تاريخ : يکشنبه 18 مرداد 1394 ساعت: 17:47